“Zie het licht in anderen, en behandel
ze alsof dat het enige is dat je ziet.”

Wayne Dyer
“Wees aardig, altijd.”
Anonymous
“Als je maar
één kant van
het verhaal hoort,
heb je helemaal
geen begrip.”

Chinua Achebe

Ben je een nieuwkomer, een vertegenwoordiger of begeleider, die graag de vaardigheden en kennis wil opdoen om zelf een Migrant Community Mediator te worden? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Onze MCM online cursus zal je de nodige kennis bijbrengen, in een flexibele en gemakkelijk te gebruiken cursus met o.a.:

  • Hapklare leerstukken – deze zijn gemakkelijk te verteren! Werk je stukje bij beetje door onze korte modules, en volg de cursus in je eigen tempo.
  • Flexibiliteit – De structuur van ons online leerplatform maakt het eenvoudig om te starten met elke module op het moment dat het jou uitkomt! Gebruik ons zijmenu om door de modules te navigeren die voor jouw leerreis het meest relevant zijn.
  • Al ons materiaal is geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik, dus neem de cursus mee voor onderweg, waar je ook heen gaat
  • Tenslotte is dit niet alleen een leergang, maar ook een gemeenschap die door het MCM project is opgebouwd. Word lid van onze Migrant Community Mediators Facebook pagina: https://www.facebook.com/mcmproject

Hier kun je contact leggen, samenwerken en steun krijgen van gelijkgestemden!

Toegang tot onze sociale media.
Samenwerken, delen en leren
van onze partners en publiek!

Elke module bevat extra leermateriaal zoals links naar artikelen, interessante video’s, en een korte quiz om elke module af te sluiten. Deze korte quiz helpt je om duidelijk te zien in welke modules je goed bent en in welke je misschien wat meer tijd moet besteden aan het herlezen en bestuderen van het extra materiaal.

Begin vandaag met je Migrant Community Mediation reis!