"Se ljuset i andra och behandla
dem som om det är allt du ser."

Wayne Dyer
“Var alltid vänlig!”
Anonym
"Om du bara hör
en sida av historien
får du ingen
förståelse alls."

Chinua Achebe

Är du en migrant, representant eller stödmedlem som vill skaffa dig kompetens och kunskap för att själv bli en medlare av migrantgemenskapen? Då har du kommit rätt!


Vår online MCM-kurs kommer att utrusta dig med nödvändig kunskap i en flexibel och lättanvänd kurs som inkluderar
  • bitar av lärande – dessa är lättsmälta! Du kan läsa våra korta moduler bit för bit och lära dig dem i din egen takt.
  • Flexibilitet – strukturen på vår online lärplattform gör att du enkelt kan flytta till vilken del som helst när som helst som passar dig! Använd vår sidomeny för att navigera i de moduler som är viktigast för din inlärningsresa!
  • Allt vårt material är optimerat för användning på mobila enheter och surfplattor, så ta kursen när du är på språng, oavsett var du går.
  • Detta är inte bara en utbildning, utan också en gemenskap som bildades som en del av MCM-projektet. Gå med i vår Facebooksida för Migrant Community Mediaators:  https://www.facebook.com/mcmproject
  • Här kan du ansluta, samarbeta och få stöd av likasinnade!

Få tillgång till våra sociala medier.
Samarbeta, dela och lär
från våra partners och publik!

Varje modul innehåller ytterligare lärresurser som länkar till artiklar, intressant videoinnehåll och en kort frågesport för att slutföra varje modul. Detta korta frågesport hjälper dig att tydligt identifiera i vilka moduler du är framgångsrik och i vilka du kan behöva lägga lite mer tid på att läsa om och studera ytterligare material.

Börja din medlingsresa i migrantsamhällen idag!